Kuulumiset

28.08.2023

Kissalamme kuulumisia parin viikon takaa:

Matti ja Lilia olivat meillä reilu viikon vierailulla tutustumassa toisiinsa. Pientä kiinnostusta jo heräsi, mutta jäämme vielä odottelemaan Lilian kiiman alkamista. 

__________________

Pumpuli on muuttanut takaisin kissalaamme ja asustaa meillä toistaiseksi. Pidämme peukkuja pystyssä, että Pumpuli odottaisi pentuja FI*ArcticSnowflakes kissalaan. Pennut syntyvät meillä ja Pumpuli on luonamme pentujen hoitoajan. Pumpuli on sopeutunut hyvin meille muuttamiiseen ja on tehnyt tuttavuutta kastraattiemme kanssa. 

__________________

Kävimme katsomassa kissalamme uusinta tulokasta, pientä Sade kissaa. Sade on kotiutunut jo hyvin sijoituskotiinsa ja oli kasvanut jo hurjasti! Marraskuussa Sade pääsee ensimmäisiin näyttelyihinsä. 😻 Olemme laittaneet Kissaliittoon Saden väriin liittyen värin muutospyynnön. Sade on rekisteröity kilpikonnatabbyksi valkoisella, mutta onkin väritykseltään sinikilpikonnatabby valkoisella.

__________________

Meillä on myös Herculeksella syyskuussa edessa hammastarkastus ja yhden hampaan poisto, missä on jo syöpymä muutosta. 

11.08.2023

Matti on käynyt ensimmäisillä treffeillään ja nyt odottelemme, tuleeko Matista kohta isä 🧡 

Matti ja Lilia tapaavat ensi viikolla ja tutustuvat toisiinsa, katsotaan johtaako tämä treffeihin 🧡

_____________________

Kissalamme uusin tulokas, Sade on nyt alkanut kotiutumaan sijoituskotiinsa Kaarinassa 🧡 Olemme elokuun lopulla menossa moikkaamaan uutta pikku prinsessaa !
____________________

 Nemo on käynyt vuosittaisessa hammastarkastuksessa ja syöpymä muutoksia ei nyt ollut 😻 Nemolla on yksi etuhammas haljennut, mahdollisesti suu on kolahtanut johinkin. Ja meillä hampaan poisto edessä kuulauden päästä. Simballa on myös samaan aikaan vuosittainen hammastarkastus. Samalla poistetaan ainakin yksi hammas, missä on jo syöpymä muutosta.


16.07.2023

Kissalamme ensimmäinen jalostusuros Matti täytti tänään 1 vuoden 🧡 Paljon Onnea Matti 🎉

Olemme saaneet Kapsun PK-def testin tulokset ja tulos oli normaali. 

11.07.2023

Kissalamme sienitestin tulos tuli tänään: negatiivinen 😊

Meillä oli myös jännä päivä tänään. Kävimme Matin, Pumpulin ja Danan kanssa sydän- ja munuaisultrassa. Kaikilla kolmella on terveet sydämet ja munuaiset 🧡💗💜

Nyt odottelemme Danan kiiman alkamista 😻

01.07.2023

Meillä on ollut vauhdikas viikko takana! Pumpuli, sekä Kapsu ovat olleet kissalassa hoidossa ja on ollut ihana päästä nauttimaan heidän seurastaan 💕

___________________

Torstaina kävin ihastelemassa kissalamme uutta jäsentä, Viimaa ❤️ Viima oli aivan ihastuttava tapaus 🥰

___________________

Kotona olevien kissojemme ulostenäytteiden tulokset ovat tulleet: giardian, tritricomonaksen ja sisäloiset kaikki negatiivisia!


22.06.2023

Meillä on iloisia uutisia! Kissalamme kasvaa yhdellä ihanalla prinsessalla heinakuussa. FI*Itäruusun Dolce Vita Aamu Viimasta pääset lukemaan lisää täältä: Naaraat. Viima on yhteisomistuksessa FI*ArcticSnowflakes kissalan kanssa. 

____________________

Kissalan säännöllinen sienitesti (dermatofyytit) on otettu viime viikolla ja julkaisemme tulokset kun ne saapuvat n. 3 viikon päästä. Otamme myös tällä viikolla kissalasta säännölliset ulostenäytteet;  giardian, tritricomonaksen ja sisäloiset ja julkaisemme myös niiden tulokset myöhemmin. Kasvatukseen käytettäviltä kissoilta testaan säännöllisesti nämä kyseiset testit, tämän lisäksi testit otetaan säännöllisesti meillä kotona asuvista kissoista. Varsinkin jos tiedossa on astutuksia meidän tiloissamme tai pentujen syntyminen kissalassamme.

____________________

Pumpuli on meillä hoidossa 5 päivää ja saamme nauttia pikku prinsessamme seurasta! Ensi maanantaina Kapsu tulee meille hoitoon 5 päiväksi.  

13.06.2023

Matti muutti 07.06. takaisin omaan kotiinsa ja heti oli nuorella herralla tiedossa mistä kaikki tutut paikat löytyy. Matti otti kotiin paluun hyvin rennosti ja heti ekana yönä nukkui omistajansa kainalossa 🧡 

_____________

Kapsulla on ollut nyt kiusana leuassa akne, koska nuorella kollin alulla on jo hormoonit kovasti hyrräämässä. Nyt leuka on jo saatu tiiviillä hoidolla paranemaan 🧡

Kapsu on tulossa kissalaamme hoitoon kahden viikon päästä, on ihanaa päästä nauttimaan pikku hurmurimme seurasta 😻

_____________

07.06.2023

Danan ultra on siirtynyt samaan ajankohtaan muiden kissojemme kanssa. 

__________

Tänään on vihdoin Matin kotiin paluu päivä ja kerromme myöhemmin Matin kotiin paluun kuulumisista.

22.05.2023

Kissalamme ensimmäisille jalostuskissoille on nyt varattu sydän-ja munuaisultra ajat. Dana Lilianka*PL ultrataan 16.6.2023. SE*Cupiditas Feles Sven ja Anjusha Perełka*PL ultrataan 11.7.2023. 

16.05.2023

Kissalamme toinen prinsessa Anjusha Perelka*PL on täyttänyt toukokuun alussa vuoden. PALJON ONNEA PUMPULI !

____________

Olemme saaneet iloisia uutisia ja Matin pitäisi päästä vajaan kuukauden päästä jo asustelemaan takaisin omaan kotiinsa. 

30.04.2023

Sivuille on päivitetty erikseen oma kohta näyttely kuulumisille, josta pääsee seuraamaan kissojemme näyttely tuloksia. Jatkossa päivitämme tänne vain muita kuulumisia mm. terveystesteihin, pentujen odotukseen tai muuten vain kissojen kuulumisiin liittyviä asioita.

Tänään on ollut aihetta juhlaan, kun SIMBA on viettänyt 8 -vuotis synttäreitään. Simba on kissoistamme vanhin ja syy siihen miksi olemme rakastuneet tähän rotuun. 

18.04.2023

Kissalamme kuulumisia: 

Kissalan sivuja ei ole hetkeen päivitetty, koska sivujen ilmainen alusta piti vaihtaa nyt maksulliseen kun tallennustila täyttyi. Joten tänään päivitystä tulee urakalla. 

_____________________

Kapsu on asunut nyt jo pari viikkoa sijoituskodissaan ja nuorella herralla on mennyt siellä hyvin. Matti vuorostaan on ainakin kesäkuun alkuun kissalassamme hoidossa. 

_____________________

Pikku prinsessamme Dana Lilianka*PL on tänään täyttänyt yhden vuoden, Paljon Onnea Dana

_____________________ 

Pikku Kapsumme on päässyt Pupun Puodin kuukauden kissaksi Huhtikuussa. Käy kurkkaamassa Pupun Puodin kuukauden kissa blogi täältä:

https://puoti.pupun.fi/blogs/news/huhtikuun-leikkija 


30.03.2023

Kissalamme kuulumisia muutamalta viikolta:

Kapsu on muuttamassa ensi maanantaina sijoituskotiinsa Hyvinkäälle ja nautimme nyt viimeisistä päivistä pikku hurmurin kanssa täällä 🧡

_________________

Matti on muuttanut kissalaamme asumaan toistaiseksi, kunnes hänen omistajansa pääsee sairaalasta. Matti muutti meille viime sunnuntaina ja on tällä hetkellä vielä vierashuoneessa ja on nähnyt muut kissamme valvotusti 🧡

_________________

Näyttely suunnitelmiimme tuli muutoksia ja olemme tulossa Matin ja Kapsun kanssa Karkkilan näyttelyyn, sekä Kapsun kanssa Hämeenlinnan näyttelyyn.

10.03.2023

Meillä on tänään ollut Kapsun (Kaspian) eläinlääkärin tarkastus. Pikkuisella oli kaikki mallillaan ja Kapsu sai kolmannen rokotuksen. Alku viikosta odottelemme FIV ja FeLV testien tuloksia. 

06.03.2023

Meillä on kiireinen viikko kun viime tiistaina kissalan uusi vahvistus Kaspian muutti Suomeen. Pennun kanssa on ollu paljon touhuttavaa ja ihmeteltävää. Kaspian on valloittanut meidän sydämet 🧡 Kaspianista on nyt otettu sienitesti, sekä ulostenäytteet ja nyt odotamme tuloksia. Eläinlääkärin tarkastus on tämän viikon perjantaina. 

___________________

Pumpuli kävi kissalassamme viime viikolla näyttelypesussa ja tulevana lauantaina suuntaammekin Pumpulin ja Herculeksen kanssa kohti Ylöjärven näyttelyitä. Pumpuli on kasvanut ja kehittynyt hurjasti ja oli ihana pitää neitoa meillä yökylässä pitkästä aikaa 💕 

___________________

Herculeksen kanssa odottelemme hampaanpoisto aikaa ja todennäköisesti Ylöjärven näyttelyn jälkeen Hercules jää näyttelytauolle. Hampaanpoisto aika on juuri samalla viikolla kuin meillä olisi Helsingin näyttelyt, joten mahdollisesti Hercules jää silloin kotiin lepäilemään. Ja tämän jälkeen odottelemme Herculeksen ja Kodan kanssa, että turkit taas kasvaa 😊 

Lisäksi minulla itsellä on tulossa jalkapöydän leikkaus, joka tulee nyt vaikuttamaan siihen ettemme Laukaan näyttelyn jälkeen osallistu ainakaan ennen elokuuta näyttelyihin. 

22.02.2023

Olimme eilen Herculeksen ja Kodan kanssa hammastarkastuksissa. Myöhemmin lisäämme sivuillemme kokemuksiamme kissojen hammassyöpymästä, sekä ruoka-aine allergioista ja miten nämä näkyvät arjessamme. 

Nyt on enää vajaa viikko siihen, että on aika hakea Kaspian Prahasta. Tänään saapui Kaspiania varten tarvikkeita, jotta karenteenissa olo olisi pikkuiselle hieman mukavampaa. Kaspian tulee alkuun asustelemaan kylpyhuoneessamme ja pennusta otetaan uloste- ja sieninäytteet, sekä Fiv & FeLV ja käymme pentutarkastuksessa parin viikon päästä. Lisäämme kuulumisia seuraavan kerran kun pikku herra on jo Suomessa. 

Koda on nyt ottanut näyttelytauollaan kaiken ilon irti ulkoilusta ja olemme käyneet päivittäin valjastelemassa takapihalla.

02.02.2023

Kissalamme ei etsi tällä hetkellä sijoituskoteja. 

Laskemme enää kuukauden päiviä, että on aika hakea kissalan uusin jäsen Kaspian Suomeen 💙 Kaspian on kasvanut kovaa vauhtia!

23.01.2023

Kaspian on saanut rabies rokotteen ja nyt enää odotamme, että pääsemme hakemaan häntä Suomeen 💙 Kaspian saapuu Suomeen 28.02.23. Mikäli sinulla olisi koti vailla pientä kollin alkua, ole rohkeasti yhteydessä: Yhteystiedot

____________________

Etusivulle on lisätty tieto mistä näyttelyistä löydät meidät ! Tammikuun näyttelyä varten on jo ollut valmistelut vauhdissa ja Hercules ja Koda on pesty juuri viikonloppuna.  

05.01.2023

Tänään olemme tehneet varauksen kissalan uudesta uroksesta. Kaspian White Witch, CZ tulee olemaan ensimmäinen siperiankissamme kasvatuksessa. Kotonamme asustaa toki jo yksi siperiankissa Simba 🧡 
Kaspianin tiedot löydät Urokset sivulta.

Kaspianille etsitään sijoituskotia. Kaspian on muuttamassa Helmikuun aikana Suomeen.

21.12.2022

Matin geenitestin tulokset tulivat tänään ja tulokset näet Matin tiedoista Urokset sivulta. Matin väritys on cremenaamio 😊 

Tällä viikolla meillä ollut Pumpulin näyttelypesu ja pikku prinsessa oli kissalassamme yötä 💕 Ensi viikolla on vielä Kodan ja Herculeksen pesu ja sitten ensi viikon viikonloppuna vuoden viimeinen ja ensi vuoden ensimmäinen näyttelypäivä edessä 😻
 

13.12.2022

Kissalan kuulumisia taas parin viikon takaa:

Jouduimme sairastumisen vuoksi jättämään viime viikonlopun Kempeleen näyttelyt välistä, mutta saimme kuitenkin nauttia viisi päivää Matin seurasta luonamme. Kuun lopussa osallistumme vielä näyttelyihin Karkkilassa Kodan, Herculeksen, Pumpulin ja Matin kanssa.

Vihdoin Pumpulin ja Lilian rekisteröinnit ovat valmiit ja nyt odotamme vielä, että Matin rekisteröinti valmistuisi. Matille on myös tehty geenitesti värin varmistamista  varten (agouti & diluutio) ja odotamme tuloksia tämän viikon aikana.

Kissalan pikku prinsessat osallistuivat Suomen Neva Masquerade Kissat ry:n Vuoden Lemmikki 2022 kisaan ja sijoittuivat kummatkin Prinsessa luokan Top 3; Lilia ensimmäiselle sijalle ja Pumpuli toiselle sijalle. Kisa kuvat pääset katsomaan täältä: https://www.suomennevat.net/tapahtumat/

29.11.2022

Eilen oli vuorossa Matin pesu ja ensi viikon viikonloppuna olisi Matin ensimmäiset näyttelyt edessä 😻

22.11.2022

Kuulumisia pidemmältä ajalta: 

Matti (SE*Cupiditas Feles Sven) on nyt jo asustellut 3 viikkoa Suomessa. Olemme käyneet pentutarkastuksessa ja kaikki oli pikkuisella hyvin 🧡 Matista on kuorinut oikea hurmuri kotonaan 😻


Pumpuli (Anjusha Perelka*PL) oli meillä eilen suihkussa ensimmäisiä näyttelyitään varten. Sunnuntaina suuntaamme siis Turkua kohden 😊

30.10.2022 

Huomenna on aika hakea Sven Ruotsista Suomeen 😻 Meillä on siis jännittävä päivä tiedossa ! 

_______________________________

Anjusha on tällä viikolla muuttanut sijoituskotiinsa ja pikkuisella on mennyt kotiutuminen hyvin 💕

24.10.2022

Viikon päästä on aika hakea Sven Suomeen, emme enää malttaisi odottaa ! 

Anjusha on  vielä viimeistä päivää kissalassamme ja muuttaa 25.10. sijoituskotiinsa. 

12.10.2022

Kissalan toinen uros Sven muuttaa Suomeen 31.10. Sveniä odottelee jo koti Hyvinkäällä.

09.10.2022

Pikku prinsessamme Anjusha on vielä kissalassa reilu viikon ennen sijoituskotiin muuttoa. Pentutarkastus on ollut ja pikkuinen voi hyvin.

Kissalamme ei etsi tällä hetkellä sijoituskoteja. 

05.10.2022

Anjusha on nyt viettänyt kissalassa 1,5 viikkoa ja prinsessa on todella reipas ! 

Kissalaan on tulossa marraskuussa  uros Ruotsista. Sven on väritykseltään cremenaamio ja Svenille etsitään sijoituskotia. Lisää tietoa Svenistä löydät täältä: Urokset

21.09.2022

Meillä on monta upeaa uutista ! Meidän Nemo on päässyt toimimaan Lemmikkitarvike Yugien uuden Yugie Toys: Masquerade - kissasyötin yhtenä mainoskasvona.


Lisäksi kahden päivän päästä on aika hakea Anjusha Suomeen. Anjushaa odottaa jo ihana sijoituskoti. 

Kissalalla on myös etsinnässä sijoituskoti uros pennulle 3 pentueen sopimuksella tämän vuoden puolella. 

09.09.2022

 Anjushalle on löytynyt sijoituskoti.

02.09.2022

Anjusha Perełka*PL saapuu Suomeen syyskuun loppu puolella. Väritykseltään Anjusha on sinitabby valkoisella. Anjushalle pyritään etsimään sijoituskotia yhdessä FI*ArcticSnowflakes kissalan kanssa. Lisätietoa löydät täältä: Pennut 

26.08.2022

Etsimme yhdessä FI*ArcticSnowflakes - kissalan kanssa tuontinaarasta ja pennulle tullaan etsimään sijoituskotia, kun se on ajankohtaista. Haaveena olisi löytää naaras vielä tänä vuonna. Kannattaa olla kuulolla, mikäli sijoituskotina toimiminen kiinnostaa Pennut

23.08.2022

Kissalan ensimmäinen naaras Dana saapui Suomeen viime sunnuntaina. 

25.07.2022

Tällä hetkellä meillä ei ole etsinnässä sijoituskotia. Naaraat - sivulta pääset kurkkaamaan tietoa kissalan ensimmäisestä naaraasta.

09.07.2022

Saimme vahvistuksen siitä, että kissalan ensimmäinen naaras saapuu Suomeen elokuun lopulla. Prinsessa on yhteisomistuksessa FI*Pikku-Priin - kissalan kanssa ja etsinnässä olisi näyttelyistä kiinnostunut sijoituskoti Helsinki - Lahti alueelta. Yhteystiedot - sivulta löydät kissalan sähköpostiosoitteen ja yhteydenottolomakkeen.  

24.06.2022

FI*BravePaw's - kissalan verkkosivut on nyt avattu ja haaveena olisi päästä aloittamaan kasvatus toimintaa. Kissalaan on etsinnässä tuontinaaraita ja kaipailisin sijoituskotina toimimisesta kiinnostuneita (ja näyttelyistä kiinnostuneita) pentukoteja. Pistä rohkeasti viestiä esim. yhteydenotto -lomakkeella: Yhteystiedot 

BW21 IP SC FI*Pikku-Priin Charizard DVM DSM  ’Nemo’
BW21 IP SC FI*Pikku-Priin Charizard DVM DSM ’Nemo’