Kissat

Kotonamme asustaa tällä hetkellä 4 kastraattiurosta (Simba, Nemo, Hercules & Koda). Kissalan  toinen jalostusnaaras, Pumpuli on yhteisomistuksessa FI*ArcticSnowflakes - kissalan kanssa ja asuu tällä hetkellä kissalassamme.

Kissalan ensimmäinen jalostusnaaras Lilia on yhteisomistuksessa FI*Pikku-Priin - kissalan kanssa ja asuu sijoituskodissa Espoossa.  Kissalan kolmas jalostusnaaras Sade on yhteisomistuksessa FI*ArcticSnowflakes - kissalan kanssa ja asuu sijoituskodissa Kaarinassa. Kissalan A-pentueesta jalostukseen jäävät tytöt: Selene ja Iivi (Always Be My Sweetheart & Always Be My Cupcake). Kumpikin tytöistä muuttaa asumaan sijoituskotiin. 

Kissalan jalostusuros Matti on muuttanut Ruotsista Suomeen marraskuussa 2022. Matti asuu sijoituskodissa Hyvinkäällä. Toinen jalostusuroksemme Kapsu on muuttanut helmikuussa 2023 Tsekeistä Suomeen. Kapsu asuu myös sijoituskodissa Hyvinkäällä. Kissalamme saa 2024 elokuussa vahvistusta kahden jalostusuroksen kera. Luke muuttaa elokuun alussa Saksasta Suomeen ja Matin poika Dante muuttaa elokuun alussa sijoituskotiinsa Joensuuhun. 


 Naaraat

Urokset

Kastraatit